ALTA Skupina kupila DUS Kronu

Bez autora
Jun 28 2011

Slovenska ALTA Skupina (Grupa) s Pulsar Holdingom jučer je sklopila ugovor o prodaji i kupnju poslovnog udjela društva DUS Krona koje upravlja uzajamnim fondom Krona Senior. ALTA će izdvojiti fiksni iznos od 1,5 milijuna eura i varijabilni iznos koji će ovisiti o budućem poslovanju. Krona Senior ima 41 milijun eura imovine, a ALTA će nakon preuzimanja upravljati imovinom od 221 milijuna eura, čime će se probiti na četvrto mjesto na slovenskom tržištu s udjelom većim od 10 posto. ALTA ove godine očekuje 8,7 milijuna eura prihoda iz poslovanja i 640.000 eura čiste dobiti, a u prvom je kvartalu ostvarila 2,5 milijuna eura prihoda od prodaje i 572.000 eura čiste dobiti.

ALTA Skupina kupila DUS KronuSlovenska ALTA Skupina (Grupa) s Pulsar Holdingom jučer je sklopila ugovor o prodaji i kupnju poslovnog udjela društva DUS Krona koje upravlja uzajamnim fondom Krona Senior.

ALTA će izdvojiti fiksni iznos od 1,5 milijuna eura i varijabilni iznos koji će ovisiti o budućem poslovanju.

Krona Senior ima 41 milijun eura imovine, a ALTA će nakon preuzimanja upravljati imovinom od 221 milijuna eura, čime će se probiti na četvrto mjesto na slovenskom tržištu s udjelom većim od 10 posto. ALTA ove godine očekuje 8,7 milijuna eura prihoda iz poslovanja i 640.000 eura čiste dobiti, a u prvom je kvartalu ostvarila 2,5 milijuna eura prihoda od prodaje i 572.000 eura čiste dobiti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik